Start a new topic

White screen AR camera on Build Android

Hello guys, 


Currently i am working on a location based ar app with the wikitude sdk 8.10 on unity 2019.2.15f1. I am using the LBAR plugin. The app works fine in editor and the camera works there but when i build and run the app on my android device the suppossed camera view is white. The UI layer with buttons is visible, but the camera won't show. The permission box does show op but even after pressing yes it won't show the camera.


I am curious as to why this happens, the minimum api level i have the build set for is 19(android 4.4, KitKat). Anyone experienced the same problem?




Sure, will send you another one.

oh really? have not received it unfortunately. 


Could you maybe send it to either c.azzaoui@live.nl or charafazzaoui@gmail.com ?


Thanks in advance!


Hi Charaf,

I have sent you an email 8 days ago regarding this problem and sent you a patch. Didn't you receive it?

Hello Mojtaba,


Do you maybe have any updates on the issue?

Hi,

That is great! looking forward to your answer.


With kind regards,

Charaf

Hi Charaf,

Thanks very much, Yes we have received your unity package and will investigate and get back to you shortly.

Thanks again

Did you guys receive it?

I have sent a new mail to the email tabatabaie.mojtaba@gmail.com. Did you check spam? Last time i received a mail from you guys i found it in spam.

Hi Charaf, Still haven't received any new emails regarding your issue. Sorry but could you please send your email to my personal account on tabatabaie.mojtaba@gmail.com

Thanks

I have now just sent a new email with a different account. Did you receive this one?


to support@lbar-sdk.com

Hi Charaf,

I just checked and unfortunately, we haven't received any emails. Could you please check again if you have sent it to a correct email address? Thanks

I sent you guys a mail with the project! 

Hopefully you can find out what went wrong.


Kind regards,

Charaf

Hi Charaf,

Could you please send your project to support@lbar-sdk.com so we can debug it on our side?

Thanks


1 person likes this

Unfortunately the sample scene gives me the same issue as when i implement the plugin with Wikitude. A white screen with the ui. When i remove the radar prefab and canvas layer. The camera is shown but the objects are not displaying on the location given. 



Thanks Charaf, If you needed any help in this matter please don't hesitate to contact us at "support @ LBAR-SDK.com"

Login or Signup to post a comment