Start a new topic

Instant Tracking Issue

Hey There, I just used your instant tracking demo scene to and changed the models on the controller gameobject . I made an empty game object and then added box collider to it and then made the fbx file of mine child of that empty game object. After That I Made The Prefab And Assigned it to The Models Array . But When I BUILDED IT The following screen came to My Android device.

Please Help TO Solve The Issue

Error



Hi, 


On which devices does this issue happen? Are there any error messages printed in the Android Studio log?


Best regards,

Alexandru

So here it is:-

this is the button on your sample scene:-

image


and here Is the augmented background with cube on it:-

image


and here is the simple script:-

image


so the script contains a simple script to move the gameobject in x direction when the button is clicked . This is however not working on my device. 

thank you,

Chinmay

 

Please Help .

Chinmay


Hi,


Thank you for the screenshots. What you are missing is the connection between the UI Button and the OnPressed method in your script.

In the first screenshot, you can see the UI Button inspector and the "On Click" listener event, which is empty in your case. What you need to do is press the + sign beneath it and drag the Onclick Script component from the inspector (which is immediately bellow) on it. After that, you can select the OnPressed method and everything should be connected.


Here is an official tutorial about UI Button, which demonstrates how to do this. Here are the Unity UI tutorials, which may be of help with other UI related topics.


Our samples also shows how to connect a UI Button. Simply open any scene that contains a button, find it in the hierarchy and you will see that it is connected to a script in a similar way.


Best regards,

Alexandru

Hey,


Thanks But I Downgraded My Version And It worked But Again An Issue arrived . I am not able to function my code of moving my game object while running on mobile. Please Help me to solve the issue. 


Regards,

Chinmay

Hey,

The Screenshot was taken before I had Assigned The OnPressed() To OnClick() Of button . But 2 days of observation on that scene let me to the main problem.Please See The following video on the problem:-


https://drive.google.com/file/d/17LaaT9lsBDbnFZsHxgTZwzUR6-LIhnne/view?usp=sharing


In this video as you can see at the first time when my whole game object is spawned and when I clicked the button it didn't moved but when I re-spawned it the changes where observed afterwords . I don't know why it happened please suggest a remedy.

Thanks,

Chinmay 

Hi, 


Please disable Multithreaded Rendering from Player Settings -> Other Settings tab and it should fix the white screen issue.


Best regards,

Alexandru

Hey,

Can You Please Tell me the answer as early as possible it is very essential.Thanks .

Regards,

Chinmay


Hello Chinmay,


Please keep in mind that response times in the forum may vary according to the severity of a possible issue, time needed for investigation and checking. This could take up to a week. Also, you wrote the forum post on Saturday and the company remains closed during the weekend. If you have purchased an SDK license, then please write an email to sales@wikitude.com and we will create a support ticket for you. However, if you have not purchased a license then please write here and post your project so that our developer can investigate your issue. I would recommend that you do not post screenshots but the project you are working on and you are facing issues with.


Thanks

Eva

Hi,

Is There Nobody To Help?????Please Solve The Issue.

Regards,

Chinmay

Hi, 


Can you please post more information about the issue you are having?

Or you could send us an example project where we can reproduce the issue, along with some description of the problem you are dealing with.


Thank you, 

Alexandru

Hey Alexandru, Actually I Cannot Send You The Project AS Per Our Company's T&C. But I Want To Tell You The Problem I Am Facing. Imagine If I want to move my character in the augmented stuff with a simple UI button But When I Press it in my device it it not working(THE button is not functioning).Please Help.

Regards,

Chinmay

Hey,Solved it by myself just added mesh render and mesh filter to prefab and postioned it to0,0,0 and made the prefab and assigned it. Again a problem arised after doing all this when I again builded up It just showed white screen . I just shifted to unity 2017.2 let me know if I have to update wikitude. Cheers,Chinmay

Please Support As Early As Possible.

Regards,

Chinmay

Login or Signup to post a comment