Start a new topic

How to run my own Architect World in IOS

How to run my own Architect World in IOS

Hello,

I am unable to load my own Architect World and getting only front camera in it.


Thanks.

Dhanesh Gosai



Hello I'm trying to make an app with wikitude in IOS, but I scan one of the image  in my file.wtc  don't show the video. 

The app open the cam and showing the marker but don't show my video with the image.

 

I have the same example in Andorid in this OS it's working excelent.

 

This picture show my files in XCode: filesXCode.png.

 

I'm following the example of the WikitudeSDK_iOS_4_0_0.

I guess the problem is that you have added the folder 'ARchitectWorld' as a folder group and not a folder reference. Delete the folder from your project and add it again but with the 'create folder reference' checkbox selected. The folder should then appear with a blue icon and not a yellow one. You can also have a look at our example application which adds it's architect worlds as folder references.

 

Best regards

Andreas

Hi Andreas, I follow your instructions but doesn't work, continuos don't show my info.

 

FilesIOS.png it's my image, shows my files.

 

This is part of my code, is the same of the example WikitudeSDK_iOS_4_0_0.

 

- (void)viewDidLoad

 

{

 

    ;

 

    // Do any additional setup after loading the view.

 

    

 

    if ( ) {

 

        self.edgesForExtendedLayout=UIRectEdgeNone;

 

    }

 

}

 

 

 

- (void)loadARchitectWorldForWorldName:(NSString *)worldName

 

{

 

    if (worldName) {

 

        

 

        NSString *worldDirectory = ;

 

        

 

        NSURL *absoluteWorldURL = ;

 

        if (absoluteWorldURL) {

 

            if ( ) {

 

                ;

 

            }

 

        }else {

 

            NSLog(@"Unable to find ARchitect World path in App resouce bundle: %@", worldName);

 

        }

 

        

 

    }else {

 

        NSLog(@"Undefined ARchitect world name");

 

    }

 

}

 

 

 

I'm wrong in some part?

 

 
Hello Dhanesh,

I apologize for the late reply. Could you please provide with some further details on your issue:
  • Which version of the SDK are you using?
  • Are you using the JS API?
  • Are you using any of our Extensions (Titanium, Cordova, Xamarin, Unity)? If yes, which version are you using?
  • Are you getting any crash log?
  • What device does this happen with (os Version and model)?
  • Is this happening with the sample app or in your own app? If it happens with your own app, does the sample app work on your device?

Thanks

Eva

 

Login or Signup to post a comment