Start a new topic

No animation in HUD?

No animation in HUD?


Have you tested it on other phones? I am interested if this problem only persists on this device.

I tried doing the animation with jQuery, not using a GIF, result is same.

Maybe my Android phone hardware is not good enough.

 

 

Just checked on one of our phones (4.3 and 4.4) where it is working. May I ask you to test it with the built in browser, to see if this is a general phone problem. Additionally have you tried a different .gif it might as well be corupted.

Android 4.0.4, and my mobile is a China Android mobile phone, which is not a famous brand Android mobile.

 

What device are you testing this on and what Android version is it running? I think that the problem originates from the android's built in webview which we unfortunately don't have much control over. To verify this and see if there might be a workaround we would need to know the affected device + version.

I just added an animation GIF in the index.html, the screen get some white box when the GIF is running.

 

There is no problem on iPhone, but happened on my Android phone.

 

<body>

<div data-role="page" id="foo" style="background: none; width: 100%; height: 100%; overflow: hidden">

        <div style="z-index: 1000">

             <div id="loadingMessage" class="info">Loading ...</div>

            <div style="position:absolute; left: 10px; top: 8px">

                <img src="assets/connected.gif" width="30" id="infobutt">

            </div>

        </div>

</div>

</body>

In the HTML you have a few different options for animations jquery animations being one of it. Other possibilities are CSS animations, but you will need to check if the device you want to support offer the required feauters (e.g. some 3D transformations won't work).

Have you tried it already? Are you experiencing any problems?

In the HUD ( AR View), there is static image only? It can't display any aimation image or jquery animation?
Login or Signup to post a comment